Tutustu tarkemmin
Rakennusten laajennukset – Rohkeaa modernisointia

Perustiedot 

RemonttiRemonttikustannukset: 

Saatu lisäpinta-ala: 42 m2Remontin kesto: 3 kuukautta

Yhteensopivia tuotteita

VELUX INTEGRA® -kattoikkuna

Intuitiiviset ja helppokäyttöiset VELUX INTEGRA® -kattoikkunat tarjoavat vaivatonta tuuletusta ja terveellisen asuinympäristön. Valitse verkkovirralla toimiva VELUX INTEGRA® -kattoikkuna, jos haluat liittää ikkunan saumattomasti kotisi sähköjärjestelmään.

Erikoisikkunat

VELUX-uloskäynnit katolle avautuvat oven tapaan, joten ne tarjoavat helpon kulkureitin yläkerrasta katolle. Suuren kulkuaukon ansiosta katolle pääseminen ei koskaan ole ollut yhtä helppoa.

Laajenna lapeikkunaelementtien avulla

Jos kotisi kaltevan katon lape jatkuu lattiaan asti, voit laajentaa VELUX-kattoikkunaasi asentamalla sen alapuolelle GIL-lapeikkunaelementin (luonnonväristä lakattua tai valkoiseksi maalattua mäntyä) tai GIU-lapeikkunaelementin (polyuretaanipinnoite). Ikkunoiden puitteet ovat kiinteitä, eikä niitä voi avata. Yhdistämällä kattoikkunaan GIL-/GIU-elementin saat huoneeseen lisää luonnonvaloa. Huoltovapaat ikkunat (GIU) ei kaipaa puhdistusta tai huoltomaalausta; tarvittaessa niitä voi pyyhkiä kostealla, pehmeällä liinalla.

Markiisit

  • Lämpösuojaus
  • Läpinäkyvä kangas
  • Asennetaan sisältä päin

Ulkopuolinen VELUX-markiisi nappaa auringon säteet ennen kuin ne osuvat ikkunalasiin ja vähentää passiivista lämpenemistä jopa 72 prosenttia*. Se auttaa pitämään huoneen lämpötilan mukavana lämpiminä, aurinkoisina päivinä. Markiisit ovat läpinäkyviä, joten ne eivät peitä näköalaasi.

Rullasuojat

  • Lämpösuojaus
  • Täydellinen pimennys
  • Eristys ja melun vähentäminen

Ulkopuoliset VELUX-rullasuojat estävät huoneiden liiallisen lämpenemisen kesällä. Niiden avulla voit estää valon pääsyn huoneeseen kokonaan mihin aikaan päivästä tahansa.

Säleverhot

  • Yksityisyyttä ja valonhallintaa
  • Ei naruja
  • Vettä hylkivät ja helpot puhdistaa

VELUX-säleverhot ovat helppohoitoisia, kosteudenkestäviä verhoja, jotka soveltuvat täydellisesti kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Ainutlaatuisen muotoiluratkaisun ansiosta epäesteettisiä, riippuvia naruja ei tarvita. Kallistamalla säleitä eri suuntiin voit säätää sisään tulevan valon kulmaa ja määrää.