Tutustu tarkemmin
Ideoita olohuoneeseen – kaksin verroin päivänvaloa ja näkymiä

Kaksin verroin päivänvaloa ja näkymiä

Mahtavien näkymien saamiseksi ja päivänvalon lisäämiseksi kotisi olohuoneessa kattoikkunat kannattaa asentaa pareittain. Aurinkovoimalla toimivat VELUX INTEGRA® -kattoikkunat voi avata ja sulkea ohjauspaneelin välityksellä. Niiden käyttö on siksi erittäin helppoa ja vaivatonta. Lämpötilan pitämiseksi miellyttävissä rajoissa myös helteisimpinä päivinä ikkunoiden ulkopuolelle kannattaa asentaa läpinäkyvät, niin ikään aurinkovoimalla toimivat VELUX INTEGRA® -markiisit.

Osa 2 – ideoita olohuoneeseen
Tutustu tarkemmin
Ideoita olohuoneeseen – kirkasta päiväsi

Kirkasta päiväsi

VELUX INTEGRA® -kattoikkunapari tuo tähän yläkerran olohuoneeseen uudenlaista avaruutta ja elävyyttä. VELUX INTEGRA® -kattoikkunan avaaminen ja sulkeminen onnistuu ohjauspaneelin ansiosta vaikkapa sohvalla loikoillen. Samalla ohjauspaneelilla voi hallita helposti kaikkia ikkunoiden sisä- ja ulkopuolella asennettuja VELUX INTEGRA® -tarvikkeita.​

Ideoita olohuoneeseen
Tutustu tarkemmin
Ideoita olohuoneeseen – olemisen ja käytön mukavuutta

Olemisen ja käytön mukavuutta

Korkeaan kattoon sijoitettu ikkunaryhmä valaisee tilan ja saa päivänvalon yltämään huoneen jokaiseen kolkkaan. VELUX INTEGRA® -kattoikkunat olivat täydellinen ratkaisu vaikeapääsyiseen kattoon, koska ne voi avata ja sulkea kosketusnäytöllisen ohjauspaneelin avulla. Ainutlaatuisen sadeanturin ansiosta ikkunat lisäksi sulkeutuvat automaattisesti sateella.
Ideoita olohuoneeseen
Tutustu tarkemmin
Ideoita olohuoneeseen – täydellisen toimiva VELUX-kattoikkunoiden yhdistelmä

Täydellisen toimiva VELUX-kattoikkunoiden yhdistelmä

Neljän VELUX-kattoikkunan ryhmä saa tämän yläkerran olohuoneen tulvimaan luonnonvaloa ja avaa ihastuttavan näkymän puutarhaan ja taivaalle. Kahteen keskisaranoituun kattoikkunaan on yhdistetty helppokäyttöiset, yläkahvalliset julkisivuikkunat, jotka avautuvat sisäänpäin.