Tutustu tarkemmin
Ideoita lastenhuoneeseen – hyödynnä neliöt tarkoin

Hyödynnä neliöt tarkoin

Parvisänky on mainio konsti tilan lisäämiseen nuoren omassa huoneessa. Kolme suurta kattoikkunaan tuovat huoneeseen valoa. Tila on avara ja miellyttävä ja sen ilma aina raikas. Yksi ikkunoista on sijoitettu korkealle sen varmistamiseksi, että päivänvalo yltää jokaiseen nurkkaan. Se on VELUX INTEGRA® -kattoikkuna, jonka voi avata ja sulkea innovatiivisen ohjauspaneelin välityksellä.

Ideoita lastenhuoneeseen
Tutustu tarkemmin
Ideoita lastenhuoneeseen – yltäkylläistä valoisuutta

Yltäkylläistä valoisuutta

Kaltevuutensa ja sijaintinsa vuoksi kaltevaan kattoon sijoitetut VELUX-kattoikkunat tuovat sisään enemmän valoa kuin tavanomaiset kattolyhdyt. VELUX-duo-pimennysverhossa taiteverho ja pimennysverho on yhdistetty yhteen helppokäyttöiseen yksikköön. Se tarjoaa käyttöön molempien verhotyyppien parhaat puolet: voit pimentää huoneen milloin tahansa tai nauttia pehmeästi hajoavasta luonnonvalosta koko päivän.

Inspiraatiota lastenhuoneeseen
Tutustu tarkemmin
Ideoita lastenhuoneeseen – helppoja ratkaisuja

Helppoja ratkaisuja


Yksi ainoa VELUX-kattoikkuna riittää täyttämään tämän yläkerran lastenhuoneen valolla. Kätevän keskisaranoinnin ansiosta vakioikkunamme avaaminen on todella helppoa, vaikka suoraan sen alapuolella on kalusteita. Huoltovapaa ikkuna ei kaipaa puhdistusta tai huoltomaalausta; tarvittaessa sitä voi pyyhkiä kostealla, pehmeällä liinalla.
Inspiroivia ideoita lastenhuoneeseen
Tutustu tarkemmin
Ideoita lastenhuoneeseen – ota tila hyötykäyttöön

Ota tila hyötykäyttöön

Lastenhuone on täynnä toimintaa. Nukkumapaikan lisäksi se on myös kokoontumispaikka, jossa leikitään kavereiden kanssa. Helppokäyttöinen keskisaranoitu kattoikkuna tuo leikkihuoneeseen sopivan määrän luonnonvaloa ja raikasta ilmaa. Ulkopuolelle asennettu markiisi suojaa lämmöltä.