Tutustu tarkemmin
Ideoita makuuhuoneeseen kun maailmankaikkeus avautuu ikkunastasi, unelmasi voivat tavoittaa taivaita

Kauniita unia tähtien tuikkeessa

Tähän makuuhuoneeseen voitiin katon suuren kaltevuuden ansiosta asentaa neljän suuren kattoikkunan ryhmä, josta avautuu nyt huimaavan hieno panoraamanäkymä. Korkealla katossa sijaitsevat ikkunat ovat ohjauspaneelin kautta ohjattavia VELUX INTEGRA® -kattoikkunoita. Kaikissa ikkunoissa on markiisit, jotka vähentävät lämmön läpäisevyyttä jopa 90 prosenttia. Siten makuuhuoneen lämpötila pysyy miellyttävänä myös auringon paistaessa täydellä terällä. Läpinäkyvä verkkokangas päästää valon huoneeseen pilaamatta näkymiä.

Ideoita moderniin makuuhuoneeseen
Tutustu tarkemmin
Ideoita makuuhuoneeseen – lisää valoa

Lisää valoa makuuhuoneeseen

Kattoikkunoiden ryhmän ansiosta tässä yläkerran makuuhuoneessa kylvetään nyt runsaassa luonnonvalossa päivisin. Vakioikkunoidemme kätevän keskisaranoinnin ansiosta ikkunoiden avaaminen on todella helppoa, vaikka sänky on aivan niiden kohdalla. Valkoiseksi maalatut puitteet antavat huoneelle siistin ja modernin ilmeen.

Inspiraatiota makuuhuoneeseen
Tutustu tarkemmin
Ideoita makuuhuoneeseen – ota tila hyötykäyttöön

Ota tila hyötykäyttöön


Tässä kaksi tasakaton VELUX-ikkunaa tuovat tilaan uuden ulottuvuuden. Ne päästävät lisää päivänvaloa sisään ja valaisevat huoneen.
Ideoita makuuhuoneeseen päivänvalossa
Tutustu tarkemmin
Kotisi uusi parveke

Kotisi uusi parveke

Tässä huoneessa on yhdistetty persoonallisella tavalla innovatiivinen VELUX CABRIO® -parvekeratkaisu sekä toisella puolella huonetta yläsaranoitu kattoikkuna ja kiinteä ikkunaelementti. VELUX CABRIO® avautuu käden käänteessä pieneksi parvekkeeksi.
Tutustu tarkemmin
Täydellinen valo

Täydellinen valo

Tähän kaltevan katon alapuoliseen makuuhuoneeseen päivänvalo pääsee kolmesta keskisaranoidusta VELUX-kattoikkunasta, joiden puitteissa on läpinäkyvä lakkakäsittely. Jos huone halutaan pimentää päiväsaikaan, rullasuojat takaavat täydellisen pimeyden. Huoneeseen tulevaa päivänvaloa voi pehmentää ja yksityisyyttä lisätä laskemalla rullaverhoja.
Tutustu tarkemmin
Viihdy makuuhuoneessa päivin öin

Viihdy makuuhuoneessa päivin öin

Kolme keskisaranoitua kattoikkunaa, joissa on lakatut puitteet, tuovat valoa ja avaavat näkymän puihin. Kaikissa ikkunoissa on pimennysverhot hyvien yöunien takaamiseksi ja täydellisen pimeyden aikaansaamiseksi myös päiväsaikaan.

Tutustu tarkemmin
Lisävaloa ja uusia näköaloja – ideoita makuuhuoneeseen

Lisävaloa ja uusia näköaloja – ideoita makuuhuoneeseen

Tähän makuuhuoneeseen voitiin asentaa kaksi yläsaranoitua kattoikkunaa, joista avautuu huimaavan hieno panoraamanäkymä. Yläsaranoitujen kattoikkunoiden alapuolelle on asennettu GIU-lisäikkunat, joista näkyy kauniiseen puutarhaan ja jotka lisäävät päivänvalon määrää entisestään.