Tutustu tarkemmin
Ideoita kylpyhuoneeseen – aurinkoinen alku päivälle

Aurinkoinen alku päivälle

Kaksi päällekkäistä VELUX-kattoikkunaa täyttää tämän yläkerran kylpyhuoneen suihkutiloineen auringonvalolla. Ylempi ikkuna on ulottumattomissa, joten se on sähköllä toimiva VELUX INTEGRA® -kattoikkuna. Ikkunan voi ohjelmoida tuulettamaan kylpyhuonetta poissa ollessasi, ja se sulkeutuu automaattisesti sateen sattuessa. Molempien ikkunoiden sisäpuolinen pinta on huoltovapaata polyuretaania. Ikkunoissa on kestävät, kosteutta sietävät VELUX-taiteverhot.

Ideoita kylpyhuoneeseen
Tutustu tarkemmin
Ideoita kylpyhuoneeseen – luonnonvaloa kaikkiin tiloihin

Luonnonvaloa kaikkiin tiloihin

VELUX-valotunnelit tuovat luonnonvalon kotisi jokaiseen kolkkaan – myös sinne, minne tavallisia kattoikkunoita ei voi asentaa. Edullinen valotunneli lisää valoisuutta pilvisenäkin päivänä jopa perinteisen 60 watin hehkulampun verran. Valotunnelien ulkomuoto sopii saumattomasti yhteen muiden VELUX-tuotteiden kanssa.

Ideoita kylpyhuoneeseen II
Tutustu tarkemmin
Ideoita kylpyhuoneeseen – kylve auringossa

Kylve auringossa

Tasakaton VELUX-ikkunalla tasakattoisen rakennuksen mihin tahansa huoneeseen voi tuoda uusia ulottuvuuksia. Olipa kattoikkuna sitten ainoa keino tuoda luonnonvalo sisään tai halusitpa huonetilaan lisää valoisuutta julkisivuikkunoiden avulla, tasakaton ikkunamme ovat sinulle täydellinen ratkaisu.

Ideoita kylpyhuoneeseen
Tutustu tarkemmin
Ideoita kylpyhuoneeseen – hetken rauha

Hetken rauha

Raikas ilma ja päivänvalo tulvivat kylpyhuoneeseen ja viimeistelevät sen yksityisyyden ja hiljaisuuden. Ikkunoista ylempi on kauko-ohjattava VELUX INTEGRA® -kattoikkuna. Sen voi ohjelmoida tuulettamaan kylpyhuonetta poissa ollessasi, ja se sulkeutuu automaattisesti sateen sattuessa. Molempien ikkunoiden sisäpuolinen pinta on huoltovapaata polyuretaania. Ikkunoissa on kestävät, kosteutta sietävät VELUX-taiteverhot.
Ideoita kylpyhuoneeseen VELUXilta
Tutustu tarkemmin
Ideoita kylpyhuoneeseen – auringon leikkiä

Auringon leikkiä

VELUX-kattoikkunoiden huoltovapaa valkoinen polyuretaanipinta tarjoaa puuytimelle erinomaisen suojan kosteutta vastaan. Valkoinen pintakäsittely tuo huoneeseen valoisuutta ja päästää auringonvalon oikeuksiinsa.