GGU

VELUX INTEGRA® -sähkötoiminen kattoikkuna, valkoiseksi lakattua polyuretaania

Alkaen 866,94 € ei sis. ALV:tä

Valintamerkkikuvake Helppo käyttää langattoman seinäkytkimen ansiosta
Valintamerkkikuvake Sadeanturi sulkee ikkunan automaattisesti, jos alkaa sataa
Valintamerkkikuvake Tuuletussuodatin suojaa pölyltä ja hyönteisiltä
Valintamerkkikuvake Lisää helposti ja liitä hetkessä sähkötoimiset verhot esiasennettuihin kiinnikkeisiin
Valintamerkkikuvake Hankkimalla App Controlin voit käyttää yhdellä laitteella useampia tuotteita

Tuotetiedot

  • VELUX INTEGRA® -sähkötoiminen kattoikkuna GGU toimii verkkovirralla, ja se on keskisaranoitu. Sadeanturilla varustetun yhdistelmäikkunan malli perustuu kattoikkuna GGU:n malliin. VELUX-koodijärjestelmässä VELUX INTEGRA® -sähkötoimiset kattoikkunat tunnistaa versiokoodin lopussa olevasta numerosta "21", esim. GGU MK06 006021.

    Tuuletusluukusta pääsee raikasta ilmaa huoneeseen pöly- ja hyönteissuodattimen kautta. Karmi, puite ja tuuletusluukku on valmistettu polyuretaanista, joka on valettu lämpökäsitellystä puusta valmistetun ytimen ympärille ja viimeistelty valkoisella lakalla. Karmin ja puitteen ulkopinta on metallipinnoitettu, joten sitä ei tarvitse huoltaa.

    Ikkunassa on eristävä lasielementti.


    VELUX INTEGRA® -sähkötoiminen keskisaranoitu kattoikkuna GGU on langallinen ratkaisu, joka toimii etäohjauksella seinäkytkimen avulla. Näin se sopii täydellisesti sekä käden ulottuvilla oleviin että vaikeasti saavutettaviin asennuksiin.

    Kattoikkunassa on integroitu moottori ja sadeanturi, joka sulkee ikkunan automaattisesti, jos alkaa sataa. Kosteudenkestävyyden ansiosta se on ihanteellinen valinta keittiöön ja kylpyhuoneeseen.