GGLS

Ylhäältä ohjattava 3-in-1-kattoikkuna, valkoiseksi maalattua tai kirkkaalla lakalla viimeisteltyä mäntyä

Alkaen 1.437,10 € ei sis. ALV:tä

Valintamerkkikuvake Erittäin ohuiden karmiprofiilien ansiosta ikkunasta avautuvat laajat näkymät ja sisätiloihin pääsee tavallista enemmän päivänvaloa.
Valintamerkkikuvake Yhden karmimoduulin ansiosta voidaan käyttää yksinkertaista tunnettua asennusprosessia, jossa tarvitaan vain muutama komponentti
Valintamerkkikuvake Saat lisää käyttömukavuutta päivittämällä kauko-ohjattavaan sähkö- tai aurinkokennotoimiseen moottoriin

Tuotetiedot

  • 3-in-1-kattoikkuna GGLS on keskisaranoitu, ja siinä on kolme puitetta yhdessä karmissa. Keskipuite on kiinteä. Molempia siipipuitteita ohjataan puitteen tuuletusluukun täysleveällä avauskahvalla. Tuuletusluukusta pääsee raikasta ilmaa huoneeseen pöly- ja hyönteissuodattimen kautta.

    Laminoidusta männystä valmistetut karmi ja puite sekä männystä valmistettu tuuletusluukku on viimeistelty kolminkertaisella päällysteellä. Karmin ja puitteen ulkopinta on metallipinnoitettu, joten sitä ei tarvitse huoltaa.

    Ikkunassa on eristävä lasielementti.


    Uuden VELUX 3-in-1 -päivänvaloratkaisumme ansiosta pääset nauttimaan laajoista näkymistä, päivänvalon lisääntymisestä ja tyylikkäästä muotoilusta, joka on saatu aikaan käyttämällä erittäin ohuita profiileja.

    Kolme ikkunaa sisältävän karmin ansiosta tämä päivänvaloratkaisu voidaan asentaa yhtä helposti kuin yksi tavallinen VELUX-kattoikkuna.