Yleiskuva tuotteista ja teknisistä tiedoista

Kattoikkunat

Kattoikkunat

Ihanteellinen katoille, joiden kaltevuus on 15–90°.

Meillä on laaja valikoima manuaalisia ja sähkökäyttöisiä kattoikkunoita, kuten erikoisikkunoita ja muihin kuin asuintiloihin tarkoitettuja ikkunoita.

Tasakaton ikkunat

Tasakaton ikkunat

Ihanteellinen katoille, joiden kaltevuus on 0–15°.

Tasakaton ikkunoissamme on litteät, kaarevat tai ikkunakupukannet, niitä voidaan käyttää manuaalisesti tai sähköisesti, ja niillä on erilaisia ominaisuuksia.  

Valotunnelit

Valotunnelit 

Valotunneleita voidaan asentaa sekä tasakatoille että kalteville katoille.

Valitse jäykkä tai taipuisa valotunneli rakennusprofiilin, katon kaltevuuden ja kattomateriaalin mukaan.

Verhot, markiisit ja rullasuojat

Verhot, markiisit ja rullasuojat

Lisää ikkunaratkaisuun verhot, markiisit tai rullasuojat pimennystä, valonhimmennystä tai lämpösuojausta varten. Saatavana manuaalisena tai sähköisenä kauko-ohjattavana versiona. 
Tuuletusratkaisut

Tuuletusratkaisut

VELUX -tasapainotettu tuuletusratkaisu on suunniteltu parantamaan sisätilojen viihtyisyyttä ja ilmankiertoa ilman ei-toivottua vetoa.
Asennustuotteet

Asennustuotteet

Valitse tarvitsemasi pellitys- ja asennustuotteet, joiden avulla voit asentaa minkä tahansa ikkunan helposti ja turvallisesti kattomateriaalista tai muotoilusta riippumatta.
Tarvikkeet ja varaosat

Tarvikkeet ja varaosat

Hoito- ja huoltosarjat, turvatarvikkeet, sähkötarvikkeet ja paljon muuta, jotta asiakkaasi voivat hyödyntää ikkunoitaan parhaalla mahdollisella tavalla tulevina vuosina.
Älykoti

Lisää älykkyyttä asiakkaiden koteihin

Älykodin teknologioihimme kuuluvat lämpötilaa, hiilidioksidia ja kosteutta mittaavat anturit sekä aurinko- ja sähkökäyttöisten tuotteiden kaukosäädin.