Inspiraatiota ja työkaluja suunnittelijoille ja arkkitehdeille

Tukea projektiisi
Tuotetiedot

Tuotetiedot

BIM-3D-objektit

BIM- ja 3D-objektit

2D CAD -piirustus

2D CAD -piirustukset

Päivänvalon visualisoija

Päivänvalon visualisoija

Tuuletuksen sisältävä kuva

Sisätilojen visualisoija

VELUX-suunnitteluopas

Suunnitteluopas

Kokoelma esimerkkitapauksia, virtuaalitodellisuusprojekteja, valokuvia ja videoita, jotka on jaettu rakenteellisiin luokkiin. VELUX-suunnitteluoppaassa annetaan tietoa päivänvaloratkaisujen integroinnista suunnitteluun ja näiden ratkaisujen tuomista monista hyödyistä.
Terveellisen kodin suunnitteluopas

Terveellisen kodin suunnitteluopas

Nykyään monet viettävät yli 90 % elämästään sisätiloissa. Kotien suunnittelu  vaikuttaa siis suoraan terveyteemme ja hyvinvointiimme. Guide to Designing Healthy Homes eli terveellisen kodin suunnitteluopas luotiin arkkitehtien tueksi, kun he suunnittelevat rakennuksia sisätiloissa pysyttelevälle sukupolvelle.
It's our nature

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys on osa VELUXin liiketoimintaa. Vuoteen 2030 ulottuvan kestävän kehityksen strategiamme on "It’s our nature". Vuonna 2020 lanseerattu strategia on etenemissuunnitelmamme vuosikymmenen mittaan toteutettavista toimista ilmaston ja ympäristön hyväksi, ja siinä keskitytään entistä kestävämpien tuotteiden ja vastuullisten liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Uraauurtava sitoumuksemme on Lifetime Carbon Neutral -tavoitteen saavuttaminen vuoteen 2041 mennessä. Tämä tarkoittaa vastuun ottamista sekä menneistä että tulevista hiilidioksidipäästöistämme.